Welkom bij Zhen-Chi

De Chinese betekenis van Zhen-Chi is letterlijk 'Ware of Echte levensenergie'. Energie stroomt door ons lichaam naar de organen. Bij een verstoring kunnen klachten ontstaan. Shiatsu helpt om het lichaam te laten herstellen. Door de sterke harmoniserende werking op ons onbewuste zenuwstelsel en het hormonale systeem. Het brengt lichaam en geest in balans.

Wat is Shiatsu?

Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage die de circulatie van bloed en energie bevordert door het wegnemen van blokkades en het afvoeren van gifstoffen. Shiatsu gaat net zoals acupunctuur uit van de natuurlijke meridianen die door ons lichaam lopen. Op deze meridianen liggen de acupunctuurpunten. Door middel van palm- en duimdruk oefen je druk uit op deze punten en worden de meridianen gestimuleerd en blokkades in het lichaam opgeheven. Zo wordt het natuurlijke genezingsproces van het lichaam weer in werking gezet zodat de energie vrij door het lichaam kan stromen en de balans in het lichaam hersteld kan worden.

Kom kennismaken

Heeft u (vage) klachten of wilt u klachten voorkomen door de energie vrij door uw lichaam te laten stromen? Maak een afspraak en ervaar zelf wat Shiatsu voor u kan betekenen. U bent ook van harte welkom als u geen klachten heeft. Een shiatsubehandeling werkt heel ontspannend en preventief.

Privacy wetgeving

Zhen-Chi voldoet sinds 25 mei 2018 aan de nieuwe AVG Privacy wetgeving. De verklaring kunt u hier downloaden.